Svenskar-tyskar

Bild från i onsdags då vi tog en fika på Waynes

Bild på presenterna jag fick utav Laura när hon kom hit i måndags som tack för att hon får bo här 

Äntligen är det söndag igen efter en fartfyllld vecka. Har haft massor av aktiviteter vardenda dag och har aldrig riktigt haft tid att vila. Vissa dagar har man åkt hemifrån kl 8 på morgon och inte kommit hem förrän kl 22 så och då har man behövt plugga, duscha och sedan gå till sängs så fort som möjligt för att orka med morgondagen. 

I onsdags var vi på hockey Brynäs-AIK med utbytesstudenterna och i torsdags i torsdags var vi i en lokal på Vasaskolan och umgicks hela gänget. I Fredags kom Hanna och Clara med deras tyskar hem till oss och vi kollade Idol och åt godis och visade vi dem vad riktigt svenskt fredagsmys är. Och igår då lördag var vi i en lokal här i forsbacka och hade typ en "avskedsfest" för dem då dem snart åker tillbaka till tyskland igen (tisdag). 

Idag har vi haft vår så kallade familjedag  då jag visat henne köpis och där vi båda shoppat lite, sedan åkte vi till pappas hönseri så hon fick se alla hönor, och tillsist tog vi en promenad genom skogen här i Forsbacka. Vilket hon verkade uppskatta väldigt mycket. Nu sitter vi och kollar lite på TV innan vi ska beställa lite kina-mat